Blandat...



Jaha det blev lite blandade bilder... Men hepp!

Tävlar (igen...)



Jag är med och tävlar på www.tvspelweb.se igen. Den här gången så är det tema reflektion.
Jag skulle vilja vinna denna: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-110cm-sortering-p-3309.html

Det står mer om tävlingen här: http://www.facebook.com/#!/Tvspelsweb ;P

Fru Ordförande om jag får be! (och det får jag...)

Nu är det min tur att få slåss med klubban! Höhöhö...
Jag kom just hem från MUS års-möte och som ni kanske förstår så blev jag vald till ordförande. ^^ Vi fick även in två stycken nya (Sandra och Felicia) i us medans Sara A o Cornelia "gick ner" till suppar. ;P Annars så är vi samma gäng som förra året. ;D Det här ska nog bli as bra!! (hoppas jag...)


Tvspelweb.se

Jag hade tänkt att jag skulle vara med i en tävling som tvspelweb.se fixar med. Man kan vinna en reflexskärm... Och jag använder då min blogg för att lägga upp mitt bidrag på. ( Det är med tema vyer)


Det här är då mitt bidrag. Med utsikt över Motala hamn. Jag tycker att den är väldigt fin men jag gillar den också för att man ser hur den "nya hamnen" har blivit efter att det brann. Man får lite känslan av att nu är det gamla bortglömt och det nya påväg (Vi lämnar det gråa trista med branden och bygger upp nytt med färg och går vidare. ;D).

Jag vill gärna vinna den här: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-80cm-p-1797.html

Tada!!


Ellen o jag...

I Lördags så invaderade jag och Ellen vårat hus för att super plugga. Så då vart det att skriva fysiklabb rapport, Räkna den där @#$£¤! matten och plugga till ett teknik som ingen vet vad man skulle plugga till... Det är väl bra. ;P
Sen så gick vi ut för att vila huvudena lite och då tog jag ju självklart med mig kameran. ;D

Jag  har även vart ute och fotat själv men just nu så är jag trasig så det blir inte så mycket gå...


Sen har jag ju gjort en ny header. ;P Är lite stolt över mig själv måste jag säga ;P (att jag fick tummen ur o gjorde det asså...)

Blogg...

Det här är ju nästan lite komiskt, jag sitter nämligen och skriver en beskrivning om hur man gör när man ska skaffa en gratis blogg... Det är ju en teknik läxa men det är ganska kul. :P Med andra ord så sitter jag och gör en ny blogg för att jag ska beskriva in i detalj hur man gör och visa bilder mm... Det var ju bara det att innan det så var jag ju tvungen att skaffa en till mail o jag vet inte vad! Men som sagt det är ganska kul.



En liten bild på jyckelino på julafton (?!)


RSS 2.0